Overheerlijke en knapperige pinda's met een dun laagje heerlijke melkchocolade eromheen. Deze gekleurde chocolade pinda's zijn een heerlijk zoet tussendoortje. De combinatie van de krokante bite met de zachte en zoete chocolade is een ware lust voor de sm Lees meer.
De pinda; Arachis hypogaea in het latijns en andere benamingen zoals; aardnoot, apennoot of olienoot. Van origine in dit geen noot maar een peulvrucht die 2 of 3 zaden (pinda's) bevat. Deze plant behoort tot de vlinderbloemenfamilie. Deze pinda's worden in september en oktober geoogst en te drogen gelegd. De vliespinda's kunnen ongebrand en gepeld gegeten worden maar gebrande pinda's vinden mensen vaak toch lekkerder. Niet alleen als zoutje wordt dit gepresenteerd maar wordt ook gebruikt in pindakaas of pindasauzen. De meeste ongepelde pinda's kennen we dan ook van de slinger die opgehangen wordt voor vogels in de winter. Wij hebben gekozen om onze pinda's in een heerlijk melkchocolade laagje te stoppen. De zachte chocolade die wegsmelt op uw tong en de heerlijke smeuïge pinda's doen de smaakpapillen verrassen! Deze chocopinda's zijn rood en groen gemengd zodat ze een nog leukere uitstraling hebben.
De pindaatjes zijn enorm rijk aan omega-3 vetzuren, eiwitten, mineralen en vitamine B3 en B11. Vitamine B3 is onder andere belangrijk voor de energievoorziening in het lichaam.
Let op; Eet onze choco pinda's wel met mate want ze zijn te lekker om te laten staan!
Een heerlijke aanvulling op noten en pinda melanges voor op tafel tijdens een borrelavond. Liever als snack? Dat kan natuurlijk ook! Een handje snoepen kan nooit geen kwaad.
Altijd verzekerd van de beste kwaliteit en dagelijks vers verpakt. Bestel gemakkelijk onze melkchocolade pinda's groen & rood via www.letsgetnuts.nl